Bemutatkozik a VinczeBeauty

Ismerj meg közelebbről

A VinczeBeauty története...

Vincze Beáta vagyok a VinczeBeauty kozmetika tulajdonosa, kozmetikusa. 

11 éve dolgozom ugyanazon a helyen, az Örs vezér téren, egy családias hangulatú kis üzlethelyiségben, az Árkád bevásárlóközpont közelében. A kezdetektől egy időpontra egy vendéget fogadok. Így a figyelmem csak az adott vendégre összpontosul, illetve a mai járványügyi helyzetben így még inkább oda tudok figyelni mindenki egészsége megőrzésére, amíg nálam szépül.

Mottóm a “Jó pap is holtig tanul” – aki ismer, tudja rólam, hogy ez nálam tényleg így van. Folyamatosan továbbképzem magam, szeretek képben lenni a legkorszerűbb szépészeti beavatkozásokkal, de kizárólag addig a szintig, ami még kozmetikusi kompetencia!

Minden új vendégre szánok időt, hogy diagnosztizáljam a bőrét, átbeszéljük az életvitelét, étkezését, esetleges betegségeit, amennyiben az igénybe vett szolgáltatás ezt megkívánja. Hosszú évek óta nagyon jó kapcsolatban állok bőrgyógyász-kozmetológussal, nőgyógyásszal, endokrinológussal, táplálkozási szakértővel. Ha úgy látom, hogy az alapprobléma nem oldható meg kizárólag az én munkámmal, az ő elérhetőségüket jó szívvel továbbítom a vendégeimnek. Együtt könnyebben oldjuk meg az esetleges problémákat. Abban hiszek, hogy a bőrt komplexen kell nézni, kezelni, nem csak a kozmetikában, de otthon is.

Fontosnak tartom, hogy vendégeimet hasznos tanácsokkal lássam el az otthoni bőrápolásuk terén is, hiszen így lehet igazi eredményeket elérni.

Folyamatosan keresem a megoldásokat minden hatásköröm alá tartozó bőrprobléma megoldására. Jelenleg két cég mellé tettem le a voksomat. Két olyan cég, akik különböző szemszögből tekintenek a bőrápolásra. A BABOR orvoskozmetológiai termékekkel, az Adrienne Feller pedig illóolajokkal segíti a bőr működését, regenerálódását. A szolgáltatások menüpont alatt olvashatsz további információkat erről.

Nagy hangsúlyt élvez munkában a manuálterápia, de megtaláltam a géppel végzett kezelések helyét is a munkámban. Gépparkom folyamatosan bővül, megújul. Jelenleg nálam elektroporáció, plazma, rádiófrekvencia, kristályos-gyémántfejes mikrodermabrázió, ultrahang és hidegvasaló érhető el.

A prémium minőségű anyagokkal, amiket használok, és a rendelkezésemre álló gépparkkal minden bőrtípus problémáira kínálok megoldást. Kezeléseim  nem csak problémamegoldóak, hanem kellemesek és pihentetőek is.

Szolgáltatásaim között megtalálod az aromaterápiás testmasszázst is, ami egy nagyon ellazító hatású mélyizom masszázs.

Odafigyelek a részletekre!

Várlak sok szeretettel, nyugodt miliőben! Gyere, lépj be a VinczeBeauty világába és szépülj velem.

Kattints és ismerd meg a szolgáltatásaimat!

Rólam mondták...

Fruzsina Fáni Szentkúti

“Beus és Betti is minden alkalommal magas színvonalon, tisztán, körültekintően, profin dolgozik, nem utolsó sorban pedig mindketten csodás beszélgető partnerek és feltöltődöm akárhányszor náluk járok!”

Rólam mondták...

Konyári- Sipos Tímea

“Tisztító kezelés végén mikor a maszázsra kerül a sór, tudom hogy valami különlegeset kapok! Nincs két egyforma relaxáció a végén. Mindig az adott lelki állapotomnak leginkább kedvező olajokkal krémekkel és masszírozási technikával kényeztetnek.
IMÁDOM ŐKET, ÉS CSAK AJÁNLANI TUDOM MINDENKINEK”

A szépség nem más, mint a bennünk megteremtődött harmónia tükröződése...

“Minden termékünkkel a természethez szeretnénk közelebb kerülni, és csak a természet tiszta forrásait igénybe venni” – Feller Adrienne

Scroll to top