Gyanta előtt és téli testápolás…

Kedvesek… ebben a hideg időben a testünk is iszonyatosan szárad. Ezt amikor gyantáztatni jöttök, intenzíven érzem is, mert még a gyantát is isteni nedűnek tekinti a bőrötök és azonnal beszívja! 😀 😀 😀

Szóval gondoltam jövök néhány hasznos tanáccsal és ehhez néhány termékkel..


Mielőtt jöttök gyantáztatni előtte való nap radírozd le a tested, utána pedig krémezd be bőségesen. Így a bőrszárazságból adódó benőtt szőrszálak is felszínre kerülnek és sikeresen el tudom távolítani, illetve nem szárad azonnal a lábatokra a gyanta, így sokkal kellemesebb lesz a folyamat is nálam.
!!! Ami viszont fontos!!! A GYANTA NAPJÁN SOHA NE KRÉMEZD BE MAGAD, ILLETVE MINDENKÉPP MOSD MEG AZT A TERÜLETET, amit előtte való nap bekentél!

Na de milyen termékek lehetnek ebben a segítségedre …

Heti 1-szer javaslom a tetstradírozást. Ehhez én a cukor alapú radírokat szeretem a legjobban, mert nem tűnik el azonnal a szemcse, pont addig marad a kezem alatt, amíg alaposan le tudom radírozni az elhalt réteget.

Erre a BABOR-nak és Adrienne Fellernek is nagyon jó alternatívái vannak!
Babornak ITT találod. ( kattints )

( mentás-citromos illat)

Feller testradírok is isteniek: ½ kg-os kiszerelések!! ( sea vaj, kókuszolaj és cukor alap)
– Citrom-rozmaring – 10 922 Ft
– Palo santo-narancs – 9906 Ft
– Zsálya- levendula – 9410 Ft



Radírozás után pedig használj testolajat vagy krémet vagy akár ezek keverékét! ( én a testápolómba szoktam tenni 1-2 pumpa testolajat, mert nekem önállóan az olaj használata nem komfortos. Így viszont imádom! )

BABOR alternatívákat ITT találsz.

Adrienne Fellerre pedig itt: https://adriennefellerwebshop.hu/lakossagi-termekek/filter/termektipus/testapolo-testolaj/

Ami nincs webshopon az egy Feller testápoló, imádom!
500 ml Bio testápoló tej – 8500 Ft ( alig érezhető mandula illata van, könnyen, gyorsan felszívódó de nagyon jól ápol – ebbe, mivel natur, nagyon ideális a plusz olaj hozzáadása )

Krémezés pedig télen minden nap jó lenne, de ha ez  nem megy, akkor a lehető legtöbbször 😀
Sokan nem szeretitek krémezni magatokat, mert ragad. Hát én a Feller Bio testápoló tejet azért szeretem, mert minden reggel zuhany után vékonyan bekenem magam és tényleg azonnal öltözhetek. Nem is vagyok száraz!

NE FELEDKEZZ  MEG A KARÁCSONYKOR KIKÜLDÖTT KUPONODRÓL! 😉

Scroll to top