Szaunaolajok – nem CSAK szaunázáshoz

Szeretnék bemutatni Neked 3 új terméket a Panarom jóvoltából.  Feller Adrienne isteni illatkompozíciókat alkotott meg ismét, melyek az egészségünket és a lelkünk is szolgálja egyaránt.
Ezek lennének a Szaunaolajok, melyeket NEM CSAK szaunázáshoz ajánlom, ugyanis számtalan kreatív felhasználási lehetőség rejlik bennük.

Sokan szeretünk szaunázni, férfiak is, talán mondhatom azt, hogy sőt! Így nekik egy nagyon figyelmes, apró ajándék lehet részünkről, amit imádni fognak.

3 féle közül tudsz választani és természetesen mindet meg tudod szagolni nálunk a kozmetikában!
MOST 10% KEDVEZMÉNNYEL TUDOD MEGVÁSÁROLNI NÁLUNK!

CsendÜlő 2721 Ft / 10 ml ( most 2449 Ft )
“Ebbe a keverékbe olyan növények illóolajait tettük, melyek a nyugalmat erősítik benned. A cédrus fás illatába úgy süpped bele a citrusok fanyar illatvilága, mint gyermek a bölcsőbe. Az illattakarót balzsamos szuharból és a levendulából szőttem. Az ánizs pedig finoman, puhán nyitja meg a mellkast a lélegzetre.

Az illóolaj keveréket azoknak ajánljuk, akik vágynak a belső csend megélésére és a nyugalom erejére szaunázás alatt is. A népi tapasztalatok szerint az édesnarancs, a levendula és a kubebabors megnyugtatja az idegrendszert és felszabadítja az örömöt.”
Figyelmeztetés: A CsendÜlő esszencia fényérzékenyítő komponenseket tartalmaz. Ha masszázshoz, bedörzsöléshez használod, akkor az érintett bőrfelületet nem szabad kitenni napsugárzásnak és szoláriumnak az alkalmazást követ 24 órában.

FrissÜlő 2903 Ft / 10 ml ( most 2613 Ft )
“A lélegzet mindennek az alapja. Ha szabadon lélegzel, akkor az univerzum gyógyító erejét fogadod magadba. Ez a keverék az eukaliptuszok és a fenyőerdők energiáját, illatát hordozza. Megnyitja a tüdőt a szabad légzésre, ezáltal a lélek szabadságára.  

Az illóolaj keveréket azoknak ajánljuk, akik erőre és energiára vágynak a szaunázás alatt. A népi tapasztalatok szerint a mezei menta, az eukaliptusz és a kanadai feketefenyő felszabadítóan hat a légzésre, ezáltal tisztítja a légutakat. “
Most ebben a vírusos, influenzás időben tér fertőtlenítésére is tökéletesen alkalmas, például eukaliptusz tartalma miatt!

SzépÜlő 2721 Ft / 10ml  ( most 2449 Ft )
“Ez a keverék a boróka, a citrom és a muskotályzsálya tisztító, továbbá a fenyő erőt adó kompozíciója. Hatására a szervezet megszabadul minden terhétől, hogy megújulva teret adjon a szépségnek.
Az illóolaj keveréket azoknak ajánljuk, akik szeretnék élvezni az illóolajok karcsúsító hatását.
A népi tapasztalatok szerint a boróka, a muskotályzsálya és a cédrus hatékonyan serkenti a szervezet megújító folyamatait.”

Kreatív felhasználása az olajoknak:

– Cseppents a vízzel teli szaunakanálba 5 -8 cseppet a z illóolajkeverékből és öntsd a szaunakőre.

– Kádfürdőbe: 8-10 cseppet csepegtess két evőkanál sóra, majd keverd a fürdővizedhez.

– Lábfürdőhöz: 8 cseppet csepegtess két evőkanál sóra, majd keverd a lábfürdődhöz.
(Csodálatos élményben lesz részed. A lábaid felfrissülnek és a lelked is feltöltődik általa. Sosem szabad lebecsülni egy lábfürdőt, mert az egyik legjobb dolog a világon és annyira könnyen kivitelezhető.)

– Párologtatóba: 5-8 cseppet a tér nagyságától függően helyezz a diffúzorba vagy a hagyományos párologtatóba.

– Masszázshoz: 7-8 cseppet adj hozzá 15 ml sárgabarackmag-, kókusz vagy egyéb más növényi olajhoz és egy kiváló masszázsolajat nyersz.

Scroll to top