HYDRA BEAUTY KEZELÉSEK

A HYDRA BEAUTY kezelések alapja az innovációs AQVA CLEAN technológia. (kezeléseket a Szolgáltatások / Gépi kezelések menü alatt találod ) Mikrodermabrázió ( bőrcsiszoló )  elv szerint működik.  Egyedülálló PRÉMIUM savas oldatokkal erőteljes, vákuummal kombinált speciális tipje nem csupán hámlaszt, de egyidőben hidrodermabráziót és mély rétegű bőrtisztítást is végez. A forradalmi fejlesztésű tip körsugaras, radial alakban juttatja a tisztító folyadékot a bőrre, bentről kifelé, hogy feloldja a szennyeződéseket, az elhalt hámsejteket, a faggyút és a komedót, a több fokozatban állítható erősségű vákum ezután tökéletesen eltávolít minden felesleget.
Ezzel tökéletessé válik a 

  • bőrtisztítás
  • pórustisztítás
  • gyulladt, aknés, szeborreás bőrök nagyon hatékony kezelése
  • elhalt hámsejtek, komedók és bőrparaziták eltávolítása
  • bőrlégzés és vérkeringés fokozása
  • bőrtextúra javítása
  • hámlasztás
  • hatóanyagbevitel
  • kúrában hegek, pigmentfoltok halványítása
  • feltölti a bőrt oxigénnel ezáltal az ANTI AGE kezelések alapja ez az eljárás, megsokszorozza a bőr hatóanyag felvevő képességét a többlet oxigén pedig a hatóanyagok sejtekbe való beépülését segíti illetve erőteljes szabadgyök fogóként szolgál ami a bőröregedés elsőszámú okozója!!!

Múlt hét szombat óta használom a gépet. Azóta minden kezelést ezzel indítottam és azt kell mondjam, hogy megtriplázza a végeredményt, akár Adrienne Feller, akár BABOR kezelést végeztem utána. Gyönyörű, egységes, friss, üde és hidratált bőrképet eredményez, hiszen a savak jótékony hatása ámulatba ejt engem minden évben.
Aki több, mint 1 éve a vendégem tudja, hogy SAV-FÜGGŐ  vagyok. Alap az őszi-téli időszakban a savas kezelések kínálása, hiszen ilyenkor van lehetőség egy kozmetikában igazán megdolgozni a bőrt, azonnal látható, valós eredményeket elérni!

Ami a szuper a HYDRA BEAUTY kezelésekben, hogy ezt ha nem kúráról beszélünk TÉLEN-NYÁRON lehet alkalmazni, ugyanis a felhasznált savak koncentrációja alacsony, itt a ph beállítással és a tejsav és szalicilsav hatékony összedolgozásának hála mégis erőteljes a bőrre gyakorolt hatás.

Nem hámlasz a kezelések után!

Ez a gép lehetővé teszi a GŐZÖLÉS NÉLKÜLI arctisztítást! Ezt már akiknek csináltam HYDRA BEAUTY kezelést vissza is tudják igazolni! Még a legproblémásabb bőrű vendégnek sem kellett elővennem a gőzt. Az eljárás maga már iszonyat sok szennyeződést, faggyút kitisztít, kiszív a bőrből. Ami pedig bennmaradt azt könnyűszerrel ki tudom nyomkodni további puhítás nélkül! Sokkal nyugodtabb utána a bőr, illetve sokkal tisztább a bőr, mint a hagyományos eljárás során, hiszen olyan kis faggyúkat, szennyeződéseket is ki tud oldani a bőrből, ami az eddigi eljárással nem tudott 100% -os lenni! Nekem a nagyon alapos tisztítás amúgy is a vesszőparipám, így bevallom teljesen oda vagyok ezért a gépért!

A másik ÓRÁSI dolog, hogy 35+-osan azért ugye már szükség lenne az antiage irányba is elmenni a kezelésekkel, amit egyrészről további gépek használatával tudnék megtenni. DE … nagyon sok 35+ -os vendégnek tisztítani kell a bőrét, így viszont már nem használhatok, sem Kollagén indukciós terápiát ( Rádiófrekvencia = RF ) vagy eletroporációt ( tű nélküli mezoterápia= mélyrétegi hatóanyag bevitel) sem. Annak meg, hogy tisztítás nélkül tegyem fel a hatóanyagokat, használjam a gépeket semmi értelme, hiszen fel sem tudna szívódni rendesen ha el van tömődve a bőr. Viszont ezeknél a kezeléseknél ha a nyomkodás után lehetővé teszi a bőr, bármelyik géppel folytatható az ápolás! 🙂

MINDEN de tényleg minden bőrtípusnál alkalmazható, még a legérzékenyebb véreres bőröknél is, mert a vákumot én állítom be az adott vendég bőrére szabva. 

MINDENKÉPP PRÓBÁLD KI ÉS SZEMÉLYESEN GYŐZŐDJ MEG RÓLA, HOGY MENNYIVEL TÖBBET AD A BŐRNEK EZ AZ ELJÁRÁS! 

Scroll to top