TISZTÍTÁS HYDRA PLUS – Adrienne Feller

Rövid leírás:
Mélytisztító kezelés gyulladt, aknés, zsírosabb bőrűek számára. Ha úgy érzed, hogy a bőröd tisztátalan, egyenetlen, fakó, zsíros esetleg gyulladt pattanásos és szeretnél egy hatékony és gyors kezelést, várunk szeretettel.

Széles skálájú hatóanyag kombinációkkal, minden tisztátalan és gyulladt bőrnek javulást és megnyugvást nyújtunk.

Megoldás ez a kezelés, ahol a cél elsősorban a bőr tisztátlanságainak enyhítése, gyulladások csökkentése és egyben a bőr hidratáltságának növelése.

Letisztítást követően, egy bőrkímélő de hatékony hámoldás után, gőz alatti bőrpuhító koktéllal megmasszírozzuk az arcot. Kíméletes és alapos tisztítás után fertőtlenítés következik. A bőrnek megfelelő nyugtató, gyulladáscsökkentő és hidratáló anyagokat juttatunk be ultrahanggal, ami önmagában is gyulladáscsökkentő, bőrsimító hatású, így a hatóanyagokkal együtt, garantált a nyugodt bőr a kezelés végén.  Végül de nem utolsó sorban felkerül a nyugtató, összehúzó maszk vagy maszk keverék, agyagporokból, aromavizekből, krémmaszkokból. Lezárásnak pedig hidratálunk, szükség szerint fényvédelmet és ásványi kendőzést is adunk ajándékba!

 Ára: 14 600 Ft    Időtartam: 1 óra 40 perc

Scroll to top