BABOR hidratáló feltöltés

BABOR hidratáló, feltöltő kezelés ( 1,5 ó ) 20 300 Ft

Ha ezt a kezelést választod garantáltan egy friss, üde, kisimult bőrrel fogsz távozni.

Ez a kezelés is egy igazi hatóanyagbomba a te bőröd igényeire szabva. Legyen bármilyen bőrproblémád, mindig egyénileg rád szabjuk a kezelés hatóanyagait.

Speciális Babor 2 fázisú letisztítást követően, sejtanyagcsere fokozással az oxigén- és tápanyag felvételét segítjük a bőrnek és egy speciális peelinggel eltávolítjuk az elhalt hámsejteket.

A bőrödnek szükséges hatóanyag komplexet manuális és gépi kezeléssel bejuttatjuk. 

Ez lehet tényleg bármi, amit kíván a bőröd! Mélyhidratáló, kollagén stimuláló, nyugtató, érfal erősítő, lifting hatású, multivitaminos, mattosító, faggyúszabályzó, gyulladást csökkentő… 

Egy különleges maszk fokozza  a hatást, ami tele van alpesi rózsa kivonattal, mely védelmet nyújt a fény-, és környezeti hatások által okozott korai öregedés ellen, Osmo Tec – ami elősegíti az aktív hatóanyagok feldolgozását a sejtekben ( ezzel fokozva az ampullák hatását) , a Shea vaj támogatja a bőr természetes védőrétegét, az E-vitamin megköti a szabadgyököket, a szójabab olaj és szezám olaj táplál, a panthenol pedig nyugtat benne, csak, hogy néhányat említsek a szuperhatóanyagok közül amiket tartalmaz.  

Ezt követi egy hosszú arc-dekoltázs masszázs, ami szintén a bőröd igényei szerint kiválasztva, magas hatóanyag tartalmú arckrémmel történik.

Természetesen nem feledkezünk meg a szem-száj ápolásról sem a kezelés közben!

A kezeléshez hatásfokozókkal bővíthetőek: 

+ ampulla 1500 Ft/ db

+ dekoltázs ápolás ( Ultrahang és maszk ) 3000 Ft

Scroll to top