BABOR termékek

Botanical ampullák

A BABOR apmullák kis csodaszérumok minden bőrtípusra. Ampulla kezelésként OTTHONRA alkalmazva az erősen koncentrált összetevőknek köszönhetően – az arc, a nyak és a dekoltázs területén – a bőr minden igényét kielégítik. 

Azonnal hat, mivel a speciális hatóanyag-kombinációk úgy vannak kialakítva, hogy a bőr könnyedén beszívja anélkül, hogy nyomot hagyjon, így a rendkívüli hatékonyság és azonnal látható eredmény jellemzi őket.

A GAMMA STERIL minőségben előállított, optimális esetben egy alkalomra elegendő 2ml-es  koncentrátumok már első alkalommal is látható eredményeket mutatnak.

7 napos kezeléssel ( akár havonta 1-szer ), kezelésekkel, a bőrápolás eredménye tovább növelhető és fokozható 3-4 héten keresztül.

Amit most kiemelnék az a BABOR Botanical Ampulla kollekciója. Ez egy limitált széria, nem állandó termék! Csapj le rá, mert már nincs sok belőle! 1 hét alatt jelentős változást fogsz érzékelni bőrödön a használatával!

*Ez promóciós termék, így más akcióval nem vonható össze!

Szeptemberre ez egy szuper válogatás, mert mindenki megtalálja a neki valót! Ha szomjas már nagyon a nyár után, vagy épp regenerálásra szorul, esetleg fakónak, fáradtnak látod magad… mindenre van megoldás!

Minden a természettel kezdődik, de mi történik, ha ezt a tudomány is követi?

Ismerd meg a BABOR Botanical Ampulla kollekcióját, melynek minden darabját a természet inspirálta! 🌿

Ez az otthoni kezelés a bőr egyedi igényeire van szabva, melyek egyesítik a rendkívül koncentrált hatóanyagok teljesítményét a természetes összetevők erejével. 

Tapasztald meg a természet és a tudomány fantasztikus találkozását!

Az ikonikus BABOR ampulla koncentrátumok különleges kiadásának köszönhetően, semmi sem állhat a ragyogóan gyönyörű bőr útjába! 

Bónusz 🌿 A teljes Botanical Ampulla kollekció 90%-ban természetes alapanyagokból készült és nem tartalmaz celofán csomagolást. Ezzel összesen 386 kg-mal csökkentettük a műanyag felhasználást! 🌿

Repair

REGENERÁCIÓ ÉS BŐRVÉDELEM: Aludj jól, gyönyörű! Az Epocyl tengeri hatóanyag helyreállítja a stressznek kitett bőr egyensúlyát, felépíti nedvességtartalmát és növeli a bőr természetes ellenállását. A fekete fűz kérgéből, valamint algákból és szarvasgombákból nyert kivonatok támogatják a bőr regenerációs folyamatát és küzdenek a bőr öregedésének első látható jeleivel szemben. Ébredjen ragyogóan gyönyörű bőrrel, amely jobban ellenáll a mindennapi igényeknek és kihívásoknak.

Tartalma: 4×Beauty Rescue ampulla, 3×Active Night ampulla
Kód: 400 779
Ár: 10.950 Ft

Energy

VITALITÁS ÉS ERŐ: Töltsd fel a tartalékaidat! A plankton algakivonatok kombinációja egy energialöket a fáradt bőr számára, mely segíti annak természetes működési folyamatait. A poliszacharidok, az epocyl, illetve a tengeri hatóanyagok erősítik a bőrt, feltöltik nedvességgel és helyreállítják a fáradt és stresszes bőr vitalitását és egyensúlyát.

Tartalma: 4×Algae Vitalizer ampulla, 3×Beauty Rescue ampulla
Kód: 400 778
Ár: 9.600 Ft

Lifting

LIFTING ÉS FESZESÍTÉS: Emeld fel!  Lerántjuk a leplet a simább megjelenésű bőr szépségtitkáról. A LIFTING ampulla kezelés sorozat szerves szilícium, sárga mákkivonatok, mikrovörös algák és peptide hatóanyag vegyületét használja fel a szövetek feszességének és rugalmasságának növelése érdekében. A bőr azonnal simább, feszesebb és fiatalosabb.

Tartalma: 4×3D Firming ampulla, 3×Lift Express ampulla
Kód: 400 780
Ár: 10.950 Ft

Hydra

HIDRATÁLÁS ÉS RAGYOGÁS: Maradj hidratált! A tökéletes szomjoltó száraz bőrre. Hialuronsav, poliszacharidok, és cukorrépából kivont betain biztosítja az intenzív nedvességet. A kakaó peptidek további védelmet nyújtanak a kék fény korai bőröregítő hatásával szemben. A ragyogó pigmentek és a PerfectionPeptide P3 együttesen hozzák létre az egyenletesebb és természetesen friss arcszínt.

Tartalma: 4×Hydra Plus ampulla, 3×Perfect Glow ampulla
Kód: 400 776
Ár: 7.350 Ft 

Rendelésed emailben tudod leadni vagy a képre/nevekre kattintva a webshopból házhoz is rendelheted! ( A linket kérlek ne másold tovább, mert elvisz egy másik oldalra. Ha webes rendelést adsz le kérlek küldj nekem mellé egy emailt róla. Köszönöm 🙂 )


Scroll to top