GYANTÁK

Szemöldök

Ha régóta vágysz már rá, hogy a szemöldököd tökéletes formát kapjon akkor gyere hozzánk. Sokan tudjátok már sajnos, hogy egy egyszerűnek tűnő dolgot, nem biztos, hogy otthon olyanra tudunk elkészíteni magunknak, ahogyan elképzeltük. 
Ára: 1500 Ft / cukorgyantával 1500 Ft

Bajuszka

Sajnos nekünk nőknek is szükségünk van a bajuszkánk kordában tartására :)! Gyere és a szőrzetednek megfelelő gyantával ( spatulás vagy papíros) eltávolítjuk, a nem kívánt szőrszálakat!
Ára: 800 Ft / cukorgyantával 1000 Ft

Áll 

Az idő előrehaladtával vagy hormonális zavar következményeképp, az állunk szőrtelenítése is szükségessé válhat. Kíméletes módon megoldjuk Neked.
Ára: 1000 Ft / cukorgyantával 1000 Ft

Hónalj

Hónaljunk nagyon érzékeny terület, nem érdemes magunknak próbálkozni gyantázásával mert könnyen sérülés lehet belőle! Bízd a szakemberekre!
Ára: 1800 Ft / cukorgyantával 1800 Ft

Kar könyékig

Nyáron a szabadon hagyott , frissen gyantázott felületeket fényvédővel óvjuk a pigmentálódástól! Az alkar gyantája magában foglalja a kézfej, ujjak és könyök területét.
Ára: 1700 Ft / cukorgyantával 3500 Ft

Kar végig

Nyáron a szabadon hagyott , frissen gyantázott felületeket fényvédővel óvjuk a pigmentálódástól! A kar gyantája magában foglalja a kézfej, ujjak és a teljes kar szőrtelenítését.
Ára: 2200 Ft / cukorgyantával 4000 Ft

Comb vagy térdig láb 

Nyáron a szabadon hagyott területet, minden esetben fényvédővel óvjuk az esetlegesen pigmentálódástól.
Ára: 3400 Ft / cukorgyantával 5600 Ft

Végig láb

Magában foglalja a lábfej és lábujjak gyantázását is. Nyáron a szabadon hagyott , frissen gyantázott felületeket fényvédővel óvjuk a pigmentálódástól!
Ára: 4900 Ft / cukorgyantával 9600 Ft

Bikini

Bízd ránk bikini vonalad szőrtelenítést, a benövések és esetleges otthoni sérülések helyett!
Ára: 2400 Ft / cukorgyantával 2800 Ft

Full intim

Ha szeretnéd az intim területed szőrtelenítését PROFI SZAKEMBEREKRE bízni akkor várunk téged szeretettel! Maximális higiéniás körülmények és alaposság között, a lehető legkisebb fájdalommal!
Ára 5700 Ft / cukorgyantával 5700 Ft

Intim csak elől

Ha szeretnéd az intim területed szőrtelenítését PROFI SZAKEMBEREKRE bízni akkor várunk téged szeretettel! Maximális higiéniás körülmények és alaposság között, a lehető legkisebb fájdalommal! 
Ára: 5200 Ft / cukorgyantával 5200 Ft

Farpofa

Ha bikinid mellé szeretnéd a farpofákat is leszedetni, szívesen megcsináljuk neked. ( full intim, magában tartalmazza)
Ára: 800 Ft / cukorgyantával 800 Ft

Fenék

Ha csak a popsidat szeretnéd gyantáztatni arra is van lehetőséged nálunk!
Ára: 1500 Ft / cukorgyantával 1900 Ft

Has

Hason lévő szőrzet eltávolítása is körültekintést igényel mert könnyen begyulladhatnak a szőrtüszők! Nálunk megfelelő ápolásban részesülsz!
Ára: 1500 Ft / cukorgyantával 1900 Ft

Derék

Derékon lévő szőrzet eltávolítása is körültekintést igényel,  mert könnyen begyulladhatnak a szőrtüszők! Nálunk megfelelő ápolásban részesülsz!
Ára: 1500 Ft / cukorgyantával 1900 Ft

VISSZA

Scroll to top