Harmonenne kezelés – Adrienne Feller

Ez a kezelés különleges, egyénre szabott, amely fényt ad a bőrnek és erőt a léleknek. A nap erejét hordozó narancsvirág- és szantálkivonat segíti a sejtek megújulását, és serkenti a bőr természetes, egészséges működését.

A vízhiány nem függ a bőrtípustól. A kombinált vagy zsíros bőr is ugyanúgy lehet vízhiányos, mint a száraz. Manapság a legtöbb nő bőre vízhiányos! Érzetre nagyon hasonlít a száraz bőrhöz, ezért a dehidratált bőrűek gyakran hiszik, hogy a bőrük száraz, és „zsíros” krémekkel próbálnak enyhíteni a tüneteken és ezzel csak tovább rontanak a helyzeten, hiszen a felszín alatt csak tovább ‘zsírozzák’ az arcbőrüket, ami komoly gyulladásokhoz is vezethet!

Intenzív hidratáló kényeztető programunk hatására bőre üde, selymes tapintású lesz. A megfelelő letisztítás, peelingezés után, szakszerűen eltávolítjuk mélyebben az elhalt bőrréteget akár készülékkel is. Nagyon hatásos hidratáló koncentrátummal a mélyben lévő dehidratált bőrrétegeket is feltöltjük. Az intenzív, azonnali hatásról a sorbitolban, kis- és nagymolekulájú hialuronsavban, lecitinben gazdag hatóanyagok gondoskodnak.

Bőröd megnyugszik, megszűnik a viszkető, „szomjazó” érzés. Az arcbőr visszanyeri vitalitását, egészségesen üde színét!

Nedvességpótló gél pakolásunk ultrahangos hidromasszázzsal javítja a bőr rugalmasságát, nyugtatja az érzékeny, irritált bőrt. 

Arc – dekoltázs masszázzsal tovább fokozzuk az anyagcserét, mely még mélyebbre képes juttatni a hatóanyagokat a bőrbe!

Innovatív hatóanyagainknak, tiszta növényi olajainknak köszönhetően a kezelés utáni napokban is ragyogó, hidratált marad a bőr!

Ára: 16 900 Ft Időtartam: 1,5 óra
** Pluszban kérheted nyak-dekoltázsod ultrahangozását és pakolással ápolását +3000 Ft -ért.

Scroll to top