Legfrissebb információink

Miért is dolgozunk ADRIENNE FELLER  és PANAROM termékekkel…

Az ADRIENNE FELLER prémium natúrkozmetikumok, 100%-ban természetes, növényi, kifogástalan minőségű alapanyagokból, magyar termálvízből ( Lukács gyógyvíz) készült kozmetikumok megalkotásában kulcsszerepe van az illóolajoknak, melyek nemcsak erős fizikai hatással rendelkeznek, hanem egy semmihez nem fogható éteri minőséggel is. Termékeink egyedisége, hogy természetes, bio alapanyagokból készülnek, felhasználva a világhírű magyar termálvíz erejét, melynek különlegességét az ásványok (magnézium, nátrium, kalcium, lítium, foszfor) aránya adja.

“Minden termékünkkel a természethez szeretnénk közelebb kerülni, és csak a természet tiszta forrásait igénybe venni”

Feller Adrienne

Panarom filozófia:
‘A természet nyújtotta leghatásosabb gyógyító erő az aromás növényekből nyert illóolajokban rejlik, amelyek a testre és a lélekre is egyaránt hatnak. Ezzel a hittel és szemlélettel hoztuk létre a Panarom márkát, mely közel 20 éve képviseli és terjeszti a természet iránti szeretetünket, a növényi- és aromaterápiás tapasztalatainkat és tudásunkat a termékeink iránt érdeklődőkkel.

Illóolajaink, növényi olajaink, növényi kivonataink, kész termékeink és kozmetikumaink kizárólag 100%-os tisztaságú, természetes alapanyagokból készülnek, szigorú nemzetközi minőségi ellenőrzésen esnek át, így terápiás célra igazoltan alkalmasak. Az általunk forgalmazott illóolajokat Franciaországban, Belgiumban, Kanada egyes részein és Japánban nemcsak természetgyógyászok, de kórházak is alkalmazzák terápiás célokra.”

Sok céggel kapcsolatban álltam már, de ilyen szintű minőséget és megbízhatóságot NATUR berkeken belül még nem tapasztaltam. Adrienne Feller az alapító személye maga a garancia. Fogtok az oldalamon sokat olvasni róla.

Scroll to top