Szépségrituálé – ADRIENNE FELLER

Hidratálás, feszesítés, ránctalanítás, extra kényeztetéssel. Mindenkinek aki arra vágyik, hogy kicserélődjön, feltöltődjön nem csak bőrképileg.

Amikor a bőrnek felborul az egészséges védekező képessége jellemzően hámlás, érdes felszín, bőrszárazság, piros foltok, égető viszkető érzés és a komfortérzet hiánya jelentkezik.

A bőr hajlamosabb az irritációra, gyulladásokra, fokozódik a nedvességvesztesége is. Adrienne Feller bőrbe épülő hatóanyagai azonnal orvosolják a problémát!

Bőrerősítő illóolaj keverékekkel, koncentrátumokkal csökkentjük a meggyengült, védekezőképességből adódó feszülő, viszkető érzést, érdes bőrfelületet.

Csökkentjük a bőrirritációt, aktiváljuk a sejtképződést.

Az érzékeny szemkörnyéket a magas hidratáló hatású hialuronsavban és ureában gazdag szérummal frissítjük, és csökkentjük a ráncok mélységét. Száraz bőrre kifejlesztett damaszkuszi rózsás maszkunk és a bőrnek megfelelő hidratálóink keverékét bemasszírozva, azonnali megnyugvást és feltöltődést nyújt az irritált, érzékeny bőrnek.

Mindig az adott bőr problémáit kezeljük! Nincs sablon kezelés! Gépi hatóanyagbevitel során magas hatóanyag tartalmú koncentrátumokat juttatunk be, akár 5-6 félét is, igazodva az adott vendég bőréhez.

A kezelés végén egy egyedülálló lehúzható, feszesítő hatású, egyénre szabott pakolást teszünk fel.

Ára: 20 500 Ft  Időtartam: 2 óra

** Pluszban kérheted nyak-dekoltázsod ultrahangozását és pakolással ápolását +3000 Ft -ért.

Scroll to top