Tisztítás EXTRA – ADRIENNE FELLER

Rövid leírás:
Luxus kezelés melyben nem csak a bőröd de a lelked is kisimul

Ha van egy kis tisztítani való a bőrödön de az elsődleges szempont inkább a mélyhidratálás, bőrfiatalítás és a maximális relaxálás, akkor ezt a kezelést válaszd.

Anti aging tisztítás,BŐRFELTÖLTŐ KEZELÉSSEL.

Ezt a kezelést olyan érett bőrökre ajánljuk, akinek időnként még szükséges a tisztítás de már nem ez az elsődleges szempont a kezelésben, hanem inkább a ránc halványítás, hidratálás, feltöltés, tónusok felfeszesítése.

Gyengéd letisztítást követően, egy bőrmegújító savas hámoldás* következik. Rövid gőzölés után a szükséges területet kitisztítjuk. A nyugtatás mellett különleges illóolaj tartalmú készítményekkel hidratáljuk, töltjük fel, ránctalanítjuk a bőrt ultrahanggal és a damaszkuszi rózsa anti aging erejével , szemkörnyéket is belevonva. Többféle maszkot, általunk kevert, személyre szabott hatóanyag bombákat használunk,  ezzel támogatva a megújulását. Holisztikus arc-nyak-dekoltázs masszázsunk pedig segíti a mimikai izmok ellazulását, regenerálódását. Ezt követően felkerül egy feszesítő maszk, mely alatt még 15 perces pihenés következik. 

*téli időszakban mikrodermabrázióval és erősebb savakkal is kérhető

** Pluszban kérheted nyak-dekoltázsod ultrahangozását és pakolással ápolását +3000 Ft -ért.

Ára: 23 900 Ft Időtartam: 2óra 30 perc

Scroll to top